In het huisje is uw hond van harte welkom. Dit geldt ook voor uw baby of peuter, wél alles zelf meenemen. Wanneer u lange ritten wilt maken op uw paard in het prachtige Reichswald, kan uw paard bij ons op het erf in de wei verblijven (geen stal aanwezig).Uw fietsen kunt u veilig stallen in onze schuur. Elektrische fietsen kunt u met zon-opgewekte stroom opladen. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van leenfietsen. Op het erf is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Het huisje is voorzien van beveiligd draadloos internet.


Heerlijk slapen in Bed & Breakfast Botterpot    een eigen vakantiehuisje met woonkamer, open keuken, tuin en terras

In Bed & Breakfast Botterpot zal u zich snel thuis voelen. In de woonkamer met open keuken is het mogelijk om heerlijk onderuit te hangen op de bank, een goed boek te lezen aan tafel of vanuit één van de twee schapenleren fauteuils televisie te kijken.

De woonkamer kijkt uit op het terras en de fraaie aangelegde tuin die via de  openslaande deuren vanuit de woonkamer zijn te bereiken.

Er bevinden zich in het gastenverblijf twee slaapkamers, ieder met een tweepersoonsbed. Beneden is een ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Het bed is een comfortabele boxspring met een topper.

De tweede slaapkamer bevindt zich op zolder via een vlizotrap in de slaapkamer beneden. Hierdoor is het mogelijk om met een familie of met vrienden in het huisje te verblijven.


De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Er zijn voldoende badlakens, handdoeken en keukendoeken aanwezig. In de open keuken met kookplaat en oven is standaard keukengerei beschikbaar. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een magnetron.