Accommodatie

Heerlijk slapen in Bed & Breakfast Botterpot, een eigen gastenverblijf met woonkamer, open keuken, tuin en terras

In Bed & Breakfast Botterpot zal u zich snel thuis voelen. In de woonkamer met open keuken is het mogelijk om heerlijk onderuit te hangen op de bank, een goed boek te lezen aan tafel of vanuit een fauteuil televisie te kijken.

De woonkamer kijkt uit op het terras en de fraaie aangelegde tuin, die door middel van openslaande deuren is te bereiken.

Er bevinden zich twee slaapkamers in Bed & Breakfast Botterpot, ieder met een tweepersoonsbed. Beneden is er een ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Het bed is een comfortabele boxspring met een topper.

De tweede slaapkamer wordt bereikt via een vlizotrap in de slaapkamer beneden. Het is hierdoor mogelijk om met een familie of meerdere vrienden de Bed & Breakfast te reserveren.

 

In B&B Botterpot is uw hond van harte welkom. Dit geldt ook voor uw baby en/of peuter, wél alles zelf meenemen. Wanneer u lange ritten wil maken op de paard in het prachtige Reichswald kan uw paard bij ons op het erf in de weide verblijven (geen stal aanwezig).

 

Uw fietsen kunt u veilig stallen in onze schuur. Tevens is er mogelijkheid om gratis gebruik te maken van leenfietsen. Op het erf is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Het gastenverblijf is voorzien van draadloos internet.